Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Radosław Rutkowski Rafał M----ski danielqwerty dkdgastro@interia.pl Aurelia Witek Krzysztof Klama lksz (3406 niezalogowanych)
27 Postów
Martyna Martyna
(mmmmm)
Wiking
jezyki znam. nie bede sie tlumaczyc. temat mozna zamknac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
a w Szwecji nie biora starych paragonow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
BiZi napisał:
Lindemans napisał:
Ostawiam, ze zaradni znajda jakies wyjscie

A swoja droga, to ludzie niedlugo zaczna pytac na forum, czy w Norwegii mozna prac majtki w parzyste, czy tylko nieparzyste dni....

pranie majtek uwazam za rzecz zupelnie nie potrzebna....wezmy przyklad z naszych norweskich braci, gdzie pralka sluzy jako element ozdobny w lazience, prysznic uzywany sporadycznie ( oszczedzanie wody-ekologia ), berlo w toalecie rowniez jest elementem ozdobnym....natomiast brazowe slady na desce i muszli odbierane sa jako rodzinna tworczosc artystyczna ......nieprzyjemne zapachy w domu niwelowane sa za pomoca 3 litrowych nawilzaczy zakupionych w Vinnmonopolet...

To moze tak troszeczke w temacie

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
xxx xxxx
(chudy1)
Początkujący
ola22312 napisał:
BiZi napisał:
Lindemans napisał:
Ostawiam, ze zaradni znajda jakies wyjscie

A swoja droga, to ludzie niedlugo zaczna pytac na forum, czy w Norwegii mozna prac majtki w parzyste, czy tylko nieparzyste dni....

pranie majtek uwazam za rzecz zupelnie nie potrzebna....wezmy przyklad z naszych norweskich braci, gdzie pralka sluzy jako element ozdobny w lazience, prysznic uzywany sporadycznie ( oszczedzanie wody-ekologia ), berlo w toalecie rowniez jest elementem ozdobnym....natomiast brazowe slady na desce i muszli odbierane sa jako rodzinna tworczosc artystyczna ......nieprzyjemne zapachy w domu niwelowane sa za pomoca 3 litrowych nawilzaczy zakupionych w Vinnmonopolet...

To moze tak troszeczke w temacie

hehe dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
51 Postów
z s
(jay)
Nowicjusz
Trzymaj ją na czarną godzinę !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
jay napisał:

wlasnie oddalem 70 koron na czerwony krzyz ......pech...a mialem wygrac miliony....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
BiZi napisał:

pranie majtek uwazam za rzecz zupelnie nie potrzebna....wezmy przyklad z naszych norweskich braci, gdzie pralka sluzy jako element ozdobny w lazience, prysznic uzywany sporadycznie ( oszczedzanie wody-ekologia ), berlo w toalecie rowniez jest elementem ozdobnym....natomiast brazowe slady na desce i muszli odbierane sa jako rodzinna tworczosc artystyczna ......nieprzyjemne zapachy w domu niwelowane sa za pomoca 3 litrowych nawilzaczy zakupionych w Vinnmonopolet...[/quote]

dobre Bizi, oj dobre >usmiałem sie na zdrowie : )

lepiej bym tego nie ujął

a najbardziej podoba mi sie kwestia "naszych norweskich braci....."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
BiZi napisał:
jay napisał:

wlasnie oddalem 70 koron na czerwony krzyz ......pech...a mialem wygrac miliony....

duzo pijiesz/piłes chłopie (?)

70 nok za flaszki to grubo

ale ze oddałes ? kurwa kołtuny nie oddają nawet 10nok!
ostatnio typa widziałem (kołtun) jak oddawał 15 i dokładał do chleba 4.90nok!
Pomyslałem > hmmmm moze sie nie przelewa, moze kłopoty z robota,etc....
Ale jak to ja, nie darowałem i poszedłem za nim na parking(zeby zapytac czy mógłbym jakos pomóc) i co sie okazało? Typ wsiadał do nowiutkiego VW (na rope) Tiguan-a, tyle, ze na polskich blachach
Chyba sie spłukał bidak na Das auto, bo i zle wyglądał i na opony ziomowe nie starczyło.....
Ale jak zajedzie na banioche, to uwazajta chlopaki, bo nie ma miękkej gry

ps: pozdrowienia dla kretynskich kołtunów z czarnej dupy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
marianekk napisał:
BiZi napisał:
jay napisał:

duzo pijiesz/piłes chłopie (?)

70 nok za flaszki to grubo

ale ze oddałes ? kurwa kołtuny nie oddają nawet 10nok!
ostatnio typa widziałem (kołtun) jak oddawał 15 i dokładał do chleba 4.90nok!
Pomyslałem > hmmmm moze sie nie przelewa, moze kłopoty z robota,etc....
Ale jak to ja, nie darowałem i poszedłem za nim na parking(zeby zapytac czy mógłbym jakos pomóc) i co sie okazało? Typ wsiadał do nowiutkiego VW (na rope) Tiguan-a, tyle, ze na polskich blachach
Chyba sie spłukał bidak na Das auto, bo i zle wyglądał i na opony ziomowe nie starczyło.....
Ale jak zajedzie na banioche, to uwazajta chlopaki, bo nie ma miękkej gry

ps: pozdrowienia dla kretynskich kołtunów z czarnej dupy

eee moze mu sie nie powiodlo i zbieral kase...roznie to bywa......NATOMIAST ja....przeczytalem na maszynie ze moge wygrac 2 melony i sprobowalem szczescia......no niestety, tygodniowy zapas puszek po piwsku poszedl na czerwony krzyz...... .....

a czy ja duzo pije?? w sumie ostatnio tak, od polowy stycznia zrobilem sobie wolne od pracy bo mi sie nie chce...mam depresje zimowa....jedyne sluszne lekarstwo to nic nie robienie......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
W sklepie Rimi, gdzie pracuje jest ważny 90 dni, czyli ok 3 mies.. Nie wiem, czy to norma wszedzie, ale zakładam, że w każdej sieci bedzie to kilka tyg lub miesiecy. Sama realizowałam taki paragon za butelki po kilku tyg w Coop. Z całą pewnością nie jest to doba.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok